Актьорът Христо Шопов с обвинение. По-рано стана ясно, че той

...
 
Актьорът Христо Шопов с обвинение. По-рано стана ясно, че той
Коментари Харесай

Официално! Актьорът Христо Шопов с обвинение

 

Актьорът Христо Шопов с обвиняване. По-рано стана ясно, че той е задържан, а повода е, че е заплашил жена с оръжие след спор в кв. „ Манастирски ливади “ в София.

Жената, която твърди, че е нападната от артиста, е от Люксембург и се споделя Патриция. По думите ѝ брачната половинка на Шопов спряла колата си, тъй че да блокира нейната.

Актьорът Христо Шопов с обвиняване

Чужденката вдигнала чистачките на автомобила, а малко по-късно видяла, че нейните са счупени. Отишла до дома на семейство Шопови, с цел да приказва с тях, само че била нападната. По думите ѝ артистът я заплашил с револвер. Патриция съумяла да запише случката с телефона си. След това е откарана в „ Пирогов “.

„ На място е открито, че въпросният жител има три броя огнестрелни оръжия, като същите са предадени непринудено. На госпожата е осъществен обзор и е открито, че има охлузвания на ръката и хематом на долната джука ”, съобщи заместник-главният секретар на Министерство на вътрешните работи Димитър Кангалджиев.

„ Спорът е зародил сред брачната половинка на арестувания жител и дамата от Люксембург, само че това ще бъде изяснено в хода на досъдебното произвеждане “, разяснява още Кангалджиев, напомня SafeNews.

В момента той се намира в килия в полицейското ръководство в столичния квартал „ Младост “ към Американския лицей.

Христо Шопов е един от най-известните и обичани български артисти, взел участие и в холивудски продукции.

Той взема присъединяване в номинирания за три награди „ Оскар “ филм „ Страстите Христови “ на Мел Гибсън, в ролята на Пилат Понтийски. Сред най-известните български филми, в които взе участие са „ Вчера “, „ Любовното лято на един безделник “, „ Индиански игри “, „ Маргарит и Маргарита “, „ Трафик “, „ Славата на България “, „ Следвай ме “ и други

Източник: NOVA

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Още вести четете в категория Крими & Темида.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР